V košíku není žádné zboží
NÁKUPNÍ KOŠÍK »
|
OD 10.8.2015 v provozu zcela nový mobilní servis !!! vloženo 7. 8. 2015Čekali jsme až do dnešního dne, abychom Vám mohli představit
novinky v mobilních službách společností OENOGALA, jakožto ucelený
a kompaktní servis pro naše zákazníky. Ti kteří nás ještě neznají,
tak v příloze je stručný seznam se specifikacemi tří resp. čtyř
druhů služeb. Unikátní jsou především první dva (Lo-cross-flo® system a
VA reduction system). Především VA reduction system je pro
ročník 2014 velkým pomocníkem, jelikož zvládá bez jakýkoliv známek
poškození kvality vína (ba naopak) napravit nezdary ročníku, tedy
následující: - snížení
zvýšených koncentrací těkavých kyselin na požadovanou
mez (vliv Botrytis cinerea a následné mikrobiální
činnosti ročníku 2014) - otestováno
na extrémním případě: redukce těkavých kyselin z hodnoty
4,7 g/l na 0,8 g/l!!!!!! - odstranění pachů z vín - pach
4EP&4EG Brettanomyces (''koňské sedlo''), pach TCA
(''korkovou pachuť''), pach po vypálení sudů popř z
fermentace, stabilizace proti vypadnutí vinného kamene a
mnoho další - nejde o
maskování pachů ale o jejich odstranění!!!!!!!!!! - vše s analytickou přesností a kontrolou!!!!!!!! Tyto dvě služby se vztahují k filtracím a je také možnost tato zařízení u nás
zakoupit spolu s mnoha typy filtračních elementů a
nerezových filtračních sestav za bezkonkurenčně nízké ceny (svíčkové
filtry a membrány, ASCI304 a ASCI316 nerez.housingy a sestavy na míru dle
potřeby a použití). To vše Vám představuje nová odnož společnosti
OENOGALA s.r.o. zaměřená tímto směrem pod názvem
OENOGALA FILTRATION s.ro.. Více podrobných informací Vám rádi poskytneme osobně, telefonicky na
724 839 290 nebo emailem na info@oenogala.cz, gala@oenogala.cz. S pozdravem tým OENOGALA
MOBILNÍ SLUŽBY OENOGALA
archiv aktualit / novinek »
|
|
|
Archiv novinek
OD 10.8.2015 v provozu zcela nový mobilní servis !!! 7. 8. 2015Čekali jsme až do dnešního dne, abychom Vám mohli představit
novinky v mobilních službách společností OENOGALA, jakožto ucelený
a kompaktní servis pro naše zákazníky. Ti kteří nás ještě neznají,
tak v příloze je stručný seznam se specifikacemi tří resp. čtyř
druhů služeb. Unikátní jsou především první dva (Lo-cross-flo® system a
VA reduction system). Především VA reduction system je pro
ročník 2014 velkým pomocníkem, jelikož zvládá bez jakýkoliv známek
poškození kvality vína (ba naopak) napravit nezdary ročníku, tedy
následující: - snížení
zvýšených koncentrací těkavých kyselin na požadovanou
mez (vliv Botrytis cinerea a následné mikrobiální
činnosti ročníku 2014) - otestováno
na extrémním případě: redukce těkavých kyselin z hodnoty
4,7 g/l na 0,8 g/l!!!!!! - odstranění pachů z vín - pach
4EP&4EG Brettanomyces (''koňské sedlo''), pach TCA
(''korkovou pachuť''), pach po vypálení sudů popř z
fermentace, stabilizace proti vypadnutí vinného kamene a
mnoho další - nejde o
maskování pachů ale o jejich odstranění!!!!!!!!!! - vše s analytickou přesností a kontrolou!!!!!!!! Tyto dvě služby se vztahují k filtracím a je také možnost tato zařízení u nás
zakoupit spolu s mnoha typy filtračních elementů a
nerezových filtračních sestav za bezkonkurenčně nízké ceny (svíčkové
filtry a membrány, ASCI304 a ASCI316 nerez.housingy a sestavy na míru dle
potřeby a použití). To vše Vám představuje nová odnož společnosti
OENOGALA s.r.o. zaměřená tímto směrem pod názvem
OENOGALA FILTRATION s.ro.. Více podrobných informací Vám rádi poskytneme osobně, telefonicky na
724 839 290 nebo emailem na info@oenogala.cz, gala@oenogala.cz. S pozdravem tým OENOGALA
MOBILNÍ SLUŽBY OENOGALA
Čiření a závěrečné úpravy vína 26. 11. 2014Laboratoř OENOGALA se sídlem v Kobylí, areál firmy AMM Otáhal, pro Vás připravila nabídku čiřeni a závěrečných úprav pro dokončeni technologického postupu výroby vína.
Čiření a závěrečné úpravy vína je proces, kdy odstraníme nechtěné komponenty v moštu nebo ve víně, které ovlivňují čistotu, jas, hořkost, barvu nebo aroma. Běžně se pro čiření používají produkty živočišného původu a také několik anorganických látek. Každý produkt využitý při čiření a krášlení vína má charakteristické působení v závislosti na původu a složení.
Čiření a závěrečné úpravy vína
NOVINKA V PŘESNÉM MĚŘENÍ VOLNÉHO SO2 14. 8. 2013U nás rozšířenou metodou je klasické jodometrická titrace, která má ovšem několik málo nedostatků - interference látek jako je kyselina askorbová (vitamín C) a polyfenolické sloučeniny. Tyto látky, které se ve víně běžně vyskytují ať přirozeně nebo přídavkem, zkreslují vysledky měření SO2 ve víně. Tato metodika je v dnešní době již zastaralá a světově nejpoužívanější a nejpřesnější metodou je metoda aspirační, která je i doporučená světovou organizací pro víno O.I.V..
Proto jsme pro Vás vinaře vyvinuli zjednodušenou verzi této metody zvanou Rankine. Vychází ze stejného základu a reagentů jako metoda používaná laboratorně (Franz-Paul), ale je zjednodušená a uzpůsobená použití ve vinařství.
Nyní ji můžete používat i vy - momentálně za zaváděcí cenu viz. leták níže.
další novinky: [1-3]
|
|
|